Tänään oli oikein mukava päivä, kun pitkästä aikaa osasin ottaa rennosti ja nauttia vapaa-ajasta. Tällähetkellä kun noi työasiat tai oikeastaan työnhaku asiat painaa päälle, niin on vaikea oikeasti nauttia siitä, että voi tehdä kivoja asioita...

Peetun kummityttö Heidi oli meillä pitkästä aikaa yökylässä ja aamupäivällä tehtiin pitkä lenkki Merrin kanssa jäällä ja Veittolan takana (käytiin katsomassa mun eilen tallaama polku). Uskallan nykyisin pitää Merriä jäällä vapaana vaikka varsinkin näin viikonloppuisin on paljon muitakin liikkujia, on tuo kyllä aikuistunut viimeisen puolen vuoden aikana valtavasti. Heidi jaksoi heittää Merrille loputtomasti keppiä ja jääkokkareita ja Merri jaksoi yhtä innokkaasti istua, odottaa, hakea ja palauttaa ne Heidille ;) Oli kiva katsoa näiden kahden touhuilua ja Merrillä ei mennyt kertaakaan "yli" vaikka leikit oli välillä aika vauhdikkaita. Seri oli kotiin yksin jäätyään kiivennyt keittiön pöydän reunalle ja onnistunut kalastamaan itselleen kananmunarasian, josta söi n. 3 raakaa kananmunaa kuorineen... Ja Seri siis täyttää pian 7v! Eipä ollut selässä akrobaattitemput paljon tuntuneet... No, Seri pääsi kyllä myöhemmin iltapäivällä Peetun kanssa omalle lenkilleen.

Iltapäivällä sitten oli vuorossa Ramonalla ratsastus ja ehdin kiertää peltolenkin, ennenkuin alkoi hämärtymään liikaa ja loppuaika oltiin osin maneesissa ja kentällä. Mentiin vain pari kierrosta ravia, kun vtj kenkä oli irronnut eilen ja Ramsu on aika herkkä noiden jalkojensa kanssa. Mukavaa oli silti! Tosin Ramona järjesti pienen kohtauksen maneesissa, kun muut hepat lähti ennen meitä pois... Ollaan kuitenkin usein oltu ihan kaksistaan maneesissa, mutta nyt ilmeisesti harmitti, kun kaverit lähti pois. Ja ehkä sitä energiaa olisi ollut muuhunkin kuin kävelyyn ;)

Huomenna olen menossa JT:lle tekemään iltatallin , joten täytyy yrittää herätä ihmisten aikoihin, että ehtii lenkittää koirat kunnolla.