Niin se syksy ja pimeä tulee, vielä ei onneksi kauhean kylmä ollut. Vaikka hirviaidalla oltiin, niin hirvikärpäsiä löytyi hiuksista vain yksi treenien aikana, jopa tuossa meidän kodin lähellä olevassa metsässä on niitä enemmän. Alkutreenit istuttiin Päivin kanssa kuusen juurella ison harjoituksen maalimiehinä ja arvuuteltiin erilaisten ritinöiden aiheuttajia hämärän hiipiessä...

Sitten Merrin treeniin. Meillä on nyt ohjelmassa sitä namien nätisti syöntiä, kun ilmaisulisä ei ole vielä valmis treeneihin otettavaksi ( sitä on kyllä tullut treenattua nyt päivittän kotona, eli motivaatio on palannut sieltä jostain ). Otin ensin kaksi mm autoille ja saivat syötellä yksitellen rauhassa nameja Merrille. Merri ei ensin edes noteerannut ihmisiä, sitä piti ihan kutsua syömään nameja! Koira oli ihan orientoitunut siihen, että lähdetään suoraan metsään, kuten ennenkin. Merrin tuli istua ja olla tunkematta kupille... No joo, kyllä siihen aika monta "nätisti"-käskyä sai maalimiehet sanoa.

Tämä jälkeen kaksi maalimiestä metsän puolella ja samat kuviot näillä maalimiehillä. Jälkimmäisellä Merri rupesi kiihkoilemaan enemmän syömisen kanssa, kun tulin lähemmäksi. Luulikohan se, että tulen syömään sen namit... Tiedä häntä. Näin jatketaan ainakin parin reenin verran eteenpäin, josko ne "nätisti", "istu" huudahdukset rupeaisivat siitä vähenemään.