Limu on myyty pääkaupunkiseudulle ratsastavalle äidille ja tyttärelle! En tiedä heistä sen enempää, mutta ilmeisesti hyvään paikkaan pääsi. Ehdottomasti mainio asia osaavalle ja lahjakkaalle hevoselle, mutta iso menetys tälläiselle tuntiratsastajalle. Syksyllä menin yli puolet tunneista Limulla.

Lopun tuntua oli muutenkin tässä tunnissa, joudun näet hetkeksi jättämään säännöllisen viikkotuntini budjettiongelmien vuoksi :( Toivottavasti mahdun sitten myöhemmin mukaan tähän samalle tunnille, kun meillä oli muodostunut jo aika hyvä porukka. Tosin olen myös harkinnut siirtymistä Vahannan Ratsastuskoululle, mutta täytyy ensin käydä testaamassa paikka.

Sitten itse tuntiin. Aiheena jälleen ulko-ohjan tuki. Taas paljon voltteja kulmissa ja heti voltin perään laukannosto ja pääty-ympyrä lyhyellä sivulla. Menin Cordella, jonka kanssa olen yhden täysin penkin alle mennen tunnin ratsastanut aiemmin... Nyt tiesin mitä on edessä ja alkutunti meni sitten keskittyessä siihen, että sain hepan kulkemaan kunnolla eteenpäin. Laukkaympyrät meni hyvin ja lopputuntiin olin jo ihan tyytyväinen, viimeiset 5 minuuttia kulki kivan oloisesti ;) Hieman epäkiitollinen ratsastettava jäykkyytensä ja toispuoleisuutensa kanssa, toinen tunti putkeen olisi varmaan mennyt loistavasti.