Merrillä kaksi maalimiestä ja harjoitus sellainen, että en tiennyt maalimiesten sijaintia. Maasto ei ollut kovin hyvä harjoituksen luonnetta ajatellen, eli näin harvassa, hyvin hoidetussa mäntymetsässä milloin Merri kävi maalimiehellä. Merri pysäytti mut pontevasti ilmaistessaan, kaikinpuolin onnistunut harjoitus myös ohjaajalta.

Meillä oli tämän jälkeen eräällä koirakolla pitkä etsintäharjoitus (kohde-etsintää), joka oli erittäin opettavainen myös sivustaseuraajille. Valitettavasti jouduin lähtemään kesken pois, kun iltaisin pitää olla vielä aika ajoissa kotona syöttämässä Emma yöunille. Nytkin lähdin vasta puoli tuntia sovitusta, mutta hyvin olivat pärjänneet Peetun kanssa kotona vaikka pullo ei oikein ollut kelvannut koko aikana. Emma on nyt pidentänyt selvästi syöttövälejään, joten jos ei ole äärimmäinen nälkä niin ronkeloi tuon pullon kanssa... Pidemmät syöttövälit ovat tuoneet myös 6h yhtenäistä pätkää yöunta kerralla, mikä tuntuu vanhemmistakin oikein mukavalta ;) Täytyy harkita jos kävisi jonkun aikaa ihan vain pikkutreeneissä, on niin tylsä lähteä keskenkaiken oman ryhmän treeneistä pois.

Vielä pari huomiota treeneistä: Otin alussa paikallaistumista ja kävin kättelemässä paikalla olleet 3 ihmistä. Kun lähestyin takaisin Merrin luo, nousi seisomaan, mutta kävi maahan käsimerkistä. Liivien pukeminen sujui rauhallisesti, unohdin ohjeistaa maalimiehet, että syöttelevät Merriä hitaasti.