Ja niitä ei nyt suoraan sanottuna paljon ole... Treenimotivaatio on loman jälkeen ollut nollassa ja peruinkin nyt 2.9 olevan BH-kokeen, kun ei sinne kannata itseään mennä nolaamaan, jos ei ole treenannut yhtään. Tai no, eilen treenattiin Merrin kanssa lenkillä sivulletuloa oikeaan kohtaan ja paikalla istumista. Huomenna alkaa YLÖKK:in tottikset ja niistä olen sentään nyt tosi innoissani ja näillä näkymin torstai on oikein sopiva päivä ja autokin mulla käytössä siihen aikaan, kun edistyneiden ryhmä treenaa.

Hakutreenit jäi viime perjantaina(kin) välistä, kun järjestin lauantaina hakukokeen, enkä kertakaikkiaan ehtinyt ennen perjantaita merkitsemään alueita. Parempi myöhään kun ei milloinkaan... Tämän perjantain treenit jää myös välistä, kun lähdetään Itä-Suomeen sukulaisen hautajaisiin. Kaiken huipuksi meidän omalla ryhmällä olisi kyllä treenit ensi maanantaina, mutta meille tulee mökille MHY:n mies katsastamaan hakkuutarvetta, joten luultavasti en ehdi niihinkään, kun mökiltä huruttelee kotiin kuitenkin sen 4h. Alkaa tulla ihan epätoivoinen olo. Täytyy ottaa treenivehkeet mökille mukaan, niin saa tehtyä niitä perusilmaisuharjoituksia sitten siellä.

Jotain hyötyä tuosta BH-kokeen perumisestakin sentään on, kun tuona päivänä järjestetään elokuun hälytreenit ja pääsen näin ollen osallistumaan niihin Merrin kanssa! Me tarvitaankin harjoitusta hieman vaativammista tehtävistä, ei se luottamus koiraan itsestään synny... Tai no, noihin harjoituksiin on aina etusijalla hälytysryhmässä olevat koirakot, joten jää nähtäväksi päästäänkö tälläkertaa Merrin kanssa maastoon.

Vaikka tästä tuli nyt kertomus siitä kuinka saamattomia olemme viimeaikoina treenirintamalla olleet, niin täytyy sanoa, että treenimotivaatio on nyt ilmestynyt sieltä jostain takaisin ;)