Hiljaista ollut blogissa vähän aikaa, mutta tämä viikko on muuten ollut aktiiviviikko, ei ole koneelle kerinnyt kauheasti pysähtymään.

Olen treenannut Merrin kanssa ahkerasti ilmaisulisää ja nyt ollaan kahden viikon aikana edistytty huimasti! Toisaalta aiemmin ei mistään edistymisestä voi puhua, jos välissä on parin viikon taukoja... Hakutreenejä ei tässä välissä ole ollut, ensin oli hälykokous ja viime maanantaina pidettiin uuden ryhmän tavoitepalaveri. Peetu nauroikin, että sieltä kahvikupin äärestäkö niitä koiria koulutetaan.... Merri oli stepannut koko illan edestakaisin, kun olin kokoukseen lähtenyt.

Yleensä en etsinnöistä mainitse täällä blogissa mitään, kun meillä on vaitiolovelvollisuus kaikkeen etsintöihin liittyvään, mutta nyt täytyy laittaa linkit, kun lehdessäkin oli juttua täälläpäin olleesta etsinnästä. Jälkimmäisen jutun paperiversiossa oli kirjoitettu, että vapaaehtoisten koirapartio löysi kadonneen. 1.linkki ja 2.linkki. Itse en etsintään osallistunut.

Nyt ei taas sen enempää kerkeä kirjoittelemaan, kun on ensimmäinen vapaailta tälläviikolla ja paljon mukavaa puuhaa odottamassa, mutta treeniraportteja odotettavissa taas ensi viikolla viimeistään.