Maanantai-iltana oli hälytreenit ja podin etukäteen huonoa omaatuntoa, kun tiesin että koirat saisi vain lyhyen lenkin pitkän päivän jälkeen. Kyllähän meillä Peetukin koiria lenkittää, aika usein käy Serin kanssa lyhyemmällä pitkällä lenkillä ja sitten hoitaa molempien koirien iltapissatuksen, mutta pääsääntöisesti pitkät lenkit on mun vastuulla. No, Peetu ilmoittikin lähtevänsä koirien ja Timpan (+Timpan koirien) kanssa kalaan Kuruun, joten se siitä murheesta. Ei mennyt aikaakaan, kun olivat autossa ja palasivat vasta samoihin aikoihin, kun minä hälytreeneistä yhdeksän aikaan.

Tuomisena oli 2kg hauki ja kolme isoa ahventa, mutta kalat saivat tälläkertaa matkata Timpalle, meillä kun on haukea vielä pakkasessakin. Koirilla oli ollut kivaa, Seri oli mulinut suolammessa alvariinsa ja Merri leikkinyt Nanan kanssa mättäät pöllyten.

Hälytreenit oli tälläkertaa yhteisharjoitus VPK-nuorten kanssa ja mukana vain hälykoirat, kun ilmoittautuneita oli niin paljon. Olin suunnistamassa koirapartiossa ja mukana meillä oli pari ihmistä VPK:sta ja maalimiehinä yksi oman porukan jäsen ja kaksi VPK nuorta. Ihan perinteinen etsintäharjoitus oli tehty kaikille koirakoille (paitsi jälkikoiralle) ja suunnistuskin sujui ihan hyvin.