Ennen treenejä oli noin -9 astetta pakkasta, mutta treenien loputtua pakkasta olikin jo -15, eli aika napakassa pakkasessa treenattiin. Otettiinkin vain pikkutreenejä, kun nää oli kuitenkin "vain" ylimääräiset treenit.

Merrillä oli kaksi maalimiestä joista toisella ei ollut loppupalkkaa (etunami oli kuitenkin). Ensimmäinen oli sijoittuneena lähelle polkua (5-7m) ja toinen edempänä ja kauempana polusta (50-60m). Rauhoittelin Merriä ennen harjoitukseen lähtöä ja se onnistuikin aika hyvin, mutta liivien pukeminen on edelleen vähän säheltämistä...

Merri ampaisi matkaan aika kyytiä ja pyyhälsi ensimmäisen maalimiehen ohitse ja löysi ensin jälkimmäisen. Hyvä ilmaisu (tökkäsi kuonolla käteen) ja roikuin ihan kunnolla liinassa maalimiehelle mennessä. Hyvä käytös maalimiehellä ja palkkasin koiran itse.

Palattiin alueella sitten takaisinpäin ja Merri sai tehdä töitä kun tarkensi mm sijaintia. Oltiin hassusti vähän ringissä mm ympärillä ja Merri yritti ilmaista harjoitusta seuraaville ihmisille löytöään. Kun ei heti mua löytänyt, palasi mm tykö ja tuli uudelleen ilmaisemaan ja onnistui löytämään mut ;) Anne komensi Merriä odottamaan, että sai makkarapurkin avattua ja odotus meni ihan hyvin, tosin luvan saatuaan Merri "tappoi" purkissa olevat makkarat... Sen jälkeen palkkasin Merrin vielä itse hitaasti ja rauhallisesti nameja syöttämällä.

Seuraavalla kerralla:

-Yhdellä mm ei ollenkaan nameja mukana (edes etunamia)
-Jatkan edelleen liinassa roikkumista
-Odotan sitä kuonnolla käteen tökkäisyä