Olin aika tympääntyneellä tuulella eilen ennen treenejä, kun takana oli paljon odottelua tietöiden takia. Siis kaiken kaikkiaan mun kotimatkani kesti töistä 1h 45 min ja olin muutenkin hieman tiukalla aikataululla käymässä kotona ennen treenejä, kun Peetu oli Kiikoisissa katsomassa meille autoa ja jonkun piti Seri kuitenkin käyttää lenkillä... Ja sitten olin vielä hieman väsynyt, hikinen, nälkäinen ja kiukkuinen.  Pahin ruuhka oli ihan täällä Ylöjärvellä, kun tuohon rakennetaan uutta S-markettia ja sinne kääntyvään risteykseen kiertoliittymää. Eilen sitten päällystivät tuota liittymää ja liikenne kulki vain yhteen suuntaan. Oli Linkille saakka jono! Teki kyllä mieli peruuttaa treeneihin meno, kun meiltä on tuonne Lempääläänkin jonkun verran matkaa, mutta menin nyt kuitenkin ja ihan hyvä niin, kun sain Merrin liivit samalla ja itselleni fleece-takin, jonka tilasin pari kuukautta sitten.

Mitähän treeneistä sanoisi, olin niin väsynyt ettei oikein mitään erityistä jäänyt mieleen ;) No, ensinnä Merri oli tosi kierroksilla heti alusta alkaen, jota oikeastaan hieman ihmettelen, koska se on tän viikon taas kulkenut mukana töissä ja aktiviteettiä riittänyt. Hypähti heti paria ihmistä vasten ja kävi oman vuoronsa aikana kolme kertaa noutamassa alueen reunalla olevan reppukasan luota mehupullon... Jonkinnäköistä sijaistoimintaa tuo oli, ehkä mun mielentila vähän vaikutti koiraan, vaikka tuolla hetkellä tunsin olevani jo ihan hyvällä tuulella ;)

Merrillä oli kolme maalimiestä, joista yksi betonirenkaassa, jonne koira ei päässyt. Merri nosti ensin tämän betonirenkaassa olijan ja pitkään pyöri renkaan ympärillä paikallistaessaan hajua. Keksi sitten nousta rengasta vasten ja pääsi kurkkaamaan ylhäältä renkaan sisälle. Kaksi kertaa nousi kurkkaamaan maalimiestä ja sitten ehdin kutsua ja Merri tuli ilmaisemaan. Hieman harmittaa, että menin ehkä liian hätäisesti kutsumaan, ehkä olisi tullut hetken mietittyään ihan itse ilmaisemaan. Seuraavat kaksi ilmaisi normaalisti, toisella tosin oli lähdössä hätäisesti näytölle, mutta toinen ilmaisu oli tosi hyvä.

Seuraavalla kerralla: Seuraava kerta onkin viimeinen ennen lomaa. Ei mitään erityisen vaikeaa, jos vaikka ensin olisi kaksi normaalein ilmaisukuvioin ja viimeiseltä suora palkka (täytyy suunnitella hyvin, kun Merri yleensä nostaa viimeisen ensimmäisenä...).