Meitä oli ylimääräisissä treeneissä vain kolme koiraa ja ihmistä. Merrillä maksimimäärä maalimiehiä eli kaksi ;) Ensimmäisellä ei ollut ollenkaan nameja matkassa ja jälkimmäinen mm oli makuulla ja mukana ainoastaan etunami. Jälleen kerran mentiin ensimmäisestä ohi (tuntuu olevan enemmin sääntö kuin poikkeus), kun sattui todellisia sulotuoksuja kohdalle. Hampaat vain louskui yhteen : / Näistä selvittiin, kun hieman huomautin asiasta ja Merri sai sitten jo kauempaa hajun jälkimmäisestä maalimiehestä. Oli tullut niin vauhdilla mm luokse, että lumi oli vaan pöllynnyt makaavan mm naamalle... Ilmaisu oli kyllä hyvä, samoin näytölle meno ja palkkasin sitten itse maalimiehellä.

Merri lähti pontevasti hakemaan toista maalimiestä oikeasta suunnasta eikä ihmetellyt sen kummemmin etunamin puuttumista vaan tuli nopeasti ilmaisemaan ja jälleen näyttö sun muut hyvin.

Merri ei ole näitä palkkauksen vaihteluita ihmetellyt, nyt voisin ruveta keskittymään eri asennoissa oleviin maalimiehiin ja vähitellen peitettyihin maalimiehiin. Kuonolla käteen tökkäisystä mulla virisi ihan uusia vahvistamis keinoja mieleen, mutta täytyy ensin miettiä kunnolla ennenkuin rupean mitään tekemään käytännössä ;)

Seuraavalla kerralla:
-
Yksi makaava mm
-Yksi makaava, joka kevyesti peitetty, naama kuitenkin näkyvissä.

Kotona:
-Peitetyn ilmaisua voisin treenata Peetun avulla ihan kotonakin