Olen tässä odotellut tietoa kevään/kesän töistä ja vihdoin kalvava epätietoisuus on ohi! Pääsen siis töihin Liito-oravan kannan koon seuranta -projektiin ja teen samoja kartoitustöitä kuin viime kesänäkin. Eli metsässä samoilua 8h päivässä. Huhtikuun alussa selviää alueet, eli en vielä tiedä missäpäin Suomea tulen työskentelemään. Nyt kuitenkin pystyn suunnittelemaan paremmin jo lomia sun muuta mukavaa ja melontareittiopas on ollut tarkassa syynissä ; )

Ensimmäinen lomaviikko on heti pääsiäisen jälkeen, silloin varmaan ollaan mökillä ja ehkä tehdään pienempi reissu Repoveden kansallispuistoon. Jos saan työt sumplittua sopivasti niin pystyn pitämään helatorstai-viikolla toukokuussa lomaa ainakin osan viikkoa. Silloin olisi tarkoitus tehdä yhdistetty melonta- ja vaellusreissu, paikka on vielä harkinnassa... Ja sitten se paras osuus, eli mulla on koko heinäkuu lomaa!
Niin pitkälle en ole vielä ajatuksissa päässyt, eli mitään lomasuunnitelmia ei sinne ole tehty. Peetu on ehdottanut Pietaria tai Ahvenanmaata (kummassakaan en ole itse käynyt).

Merrille on siis tiedossa varsin aktiivinen kesä, Seriä en tuonne kartoitustöihin uskalla kokopäiväisesti ottaa. Selkä on kyllä nyt ollut tosi hyvässä kunnossa ja Seri on ollut erittäin pirteä ja vauhdikas. Kuntoa on kasvatettu pikkuhiljaa ja nykyisin mennään samanlaisia lenkkejä kuin ennen selkäongelmia. Tammikuun jälkeen ei ole syönyt yhtäkään kipulääkettä, eli kipukohtauksiakaan ei ole ollut. Mökkiviikonlopun (helmikuun alussa) jälkeen selkä oli hieman jumissa, mutta siellä oli niin mukavaa, että Seri riehui ihan itsekseen ja oli aika kova pakkanen.