Merrillä ihan perusilmaisuharjoitus kahdella maalimiehellä. Molemmat seisoivat, ei aiheuttanut mitään poikkeavaa Merrin käytöksessä. Ensimmäiseltä maalimieheltä tullessa matkalla nenään kantautui jonkun ihanan nartun pissojen tuoksu, joten pikkuhetken viivähti leuka louskuen pusikossa... Huomatin ärähtämällä, ja Merri tuli normaalisti ilmaisemaan. Istui hyvin ja syötin nameja rauhallisesti. Näytölle mentäessä roikuin oikein kunnolla liinassa, ei kyllä näyttänyt vauhtiin vaikuttavan millään lailla...

Toiselta maalimieheltä palasi suoraviivaisesti, mutta ilmaisussa hieman hätäilyä, pitää olla itse tosi tarkkana sen palkkauksen kanssa. Nyt en viitsinyt roikkua liinassa, eli sen verran lyhyt matka maalimiehelle.

Nyt pitäisi noita ilmaisuharjoituksia ehtiä ottaa ihan viikollakin avustajan kanssa, kerran viikossa treeneissä ei selvästi riitä. Samalla kun pitäisi yrittää pitää nuo viikkotreenit sopivan vaihtelevina ja haastavina Merrille, liian helpot ja yksinkertaiset treenit saattaa tuoda ihan uusia ongelmia tuossa ilmaisussa... Ensi viikolla kuitenkin ihan perusharjoitusta edelleen ja toivotaan, että olisi enemmän porukkaa treeneissä, niin saisi enemmän maalimiehiä.