Mitäpä sitä kauniina kesäisenä vapaapäivänä tekisi muuta kuin töitä! On vielä hieman kurottavaa aikataulussa melontareissun vuoksi, siitä tämä ahkeruus. Peetun vein aamutuimaan viettämään kaverinsa polttareita, päivällä pyörivät kaupungilla ja nyt ovat Kangasalla jollain mökillä aamuun saakka.
Alunperin olin ajatellut möllöttää kotona illan yksikseni, kun on ollut viime ajat melkoista lentoa, mutta eräät ystävät sitten kutsuivat itsensä tunnin varoitusajalla kylään ;) Mukava niin, piristi olotilaa kummasti ja sain tunnin "odotteluajassa" siivottua levällään olevat vaatteet yms. sälän, tiskattua tiskivuoren ja vielä imuroitua! Tehokasta toimintaa!

Huomenna on Merrin loppukokeen päiväosuus, vielä en ole kehittänyt siitä mitään stressiä. Tosin juuri tuli mieleen, että pitää ommella kulkunen kiinni valjaisiin vielä tänä iltana ja aamulla hakea makkaraa huoltoasemalta. Tänään kirjoitin myös kolme koeilmoittautumista, mutta jätetään vielä salaisuudeksi, mitä on Merrin päänmenoksi suunnitteilla ;) Sen verran kuitenkin, että tälläkertaa ei liity tähän pelastuskoiratoimintaan.

Ensi viikoksi on luvattu helteitä ja täytyy varmaan jättää Merri kuumimpina päivinä kotiin Serin seuraksi. Ehkä muutenkaan pari lepopäivää ei olisi pahitteeksi, tosin Merri alkaa olemaan aika kovassa kunnossa.

Nyt iltalenkille noiden tuhisijoiden kanssa!