Olen pitkästä aikaa surffaillut tänä iltana netissä ihan urakalla, en kyllä mitään järkevää ja hyödyllistä, lähinnä tsekannut mitä "palstoilla" nykyisin puhutaan. Ennen seurailin aktiivisesti mm. Noutaja-palstaa, Lemmikkipalstoja, Hevostallia yms. No, mistään erikoisesta en ole jääny paitsi, samat aiheet pyörii edelleen. Treenipäivityksiä en edelleenkään jaksanut päivittää, kun olis parin kuukauden treenit päivittämättä ja sellasta. Muutenkin näyttäisi uudet tuulet puhaltavan koiraharrastusrintamalla, ainakin mun pääkopan sisällä. Tähän joutilaisuuden onnelliseen tilaan on mut saattanut "MM-kisaleskeys" ja ihanasti tasan klo 20 nukahtanut muksu. Vaihtoehtona olisi tosin ollut viikattavaa pyykkiä 3 koneellista, tavaroiden laittaminen paikoilleen (=kämppä pomminjäljiltä) yms. mukava puuhastelu. Kerkee sitä huomennakin (varsinkin kun en ole melkein koko päivänä kotona) ja saa ne vaatteet päälle tuolta narultakin.

Tänään oli kyllä suloinen hetki Emman ja koirien kanssa, valitettavasti ei ollut kamera ja kuvaaja paikalla. Mulla oli vauhdikas työpäivä takana ja vielä menoa sen jälkeen. Koirat oli pihalla kun tulin kotiin, enkä oikeastaan muistanut niiden olemassaoloa ennenkuin olin jo syönyt ja puuhastellut Emman kanssa hetken (Peetu oli käyttänyt koirat lenkillä, joten siinä mielessä niillä kaikki hyvin). Peetu sitten lähti menoihinsa ja  päästin haukut sisälle. Kokoonnuttiin koko porukka sohvalle ja todellakin, mun syliini mahtuu 2 labradorinnoutajaa ja jälkikasvu! Kaikki kolme viihtyivät sylissä pitkään, kunnes Emma kyllästyi ja lähti touhuihinsa, Merri ahdistui liiasta läheisyydestä ja Seri tapansa mukaan kiepsahti vieläkin lähemmäksi.

Huomenna onkin aamupäivällä suunnitteilla oikein pitkä lenkki koirien kanssa ja kirppistelyä. Mulla on vuokrattuna kirppispöytä 10 päiväksi ja täytyy käydä sitä vähän järjestelemässä, jotta saa lisää tavaraa mahtumaan ja osaa tavaroista paremmin esille. Hyvin oli mennyt kyllä jo ekana päivänä tavaraa kaupaksi! Laitoin valmiiksi jo aika alhaisia hintoja, kun tarkoituksena on päästä liiasta tavarasta eroon, ei niinkään tehdä suurta voittoa. Sitäpaitsi itse inhoan ylihinnoiteltua tavaraa kirppiksillä, jää kyllä multa ostamatta. Illansuussa onkin sitten mielenkiintoista osallistua jälkikokeeseen suunnistajana, en olekkaan vähään aikaan ollut kokeissa töissä. Sunnuntaille ei taidakkaan olla mitään sen ihmeempää ohjelmaa tiedossa, harvinaista herkkua meidän perheessä... Tässäpä vähän kuulumisia täältä suunnalta, nyt olisi järkevää mennä nukkumaan, Emma kun herää edelleen hyvin aikaisin...

1563033.jpg

Emma ulkoruokinnassa Vappuna mökillä Savitaipaleella.