Ei ehditty tänään toko-treeneihin :( Tuo klo 18 on vähän aikainen aika, jos töissä sattuu menemään vähän pidempään kuten tänään, kun pääsin lähtemään töistä vasta viiden maissa. Olin kotona vasta 17.40 (jolloin viimestään pitäsi treeneihin lähteä ajamaan), kun kotimatkalla piti käydä apteekissa hakemassa Serille ripulilääkkeitä ja allergiashampoota. Olin sitten treenien sijaan suunnitellut Merrille "peltotreenit", eli hakuruutua dameilla korkeassa ruohikossa motivoituna. Syömisen jälkeen sitten vilkaisin ulos ja vettä tuli tietysti kaatamalla ja kun sade loppui, oli jo pimeää... Eipä tullut sitten tänäänkään treenattua mitään.

Eilen ajelin illalla Vilppulaan moikkaamaan syyslomaa viettävää ystävääni ja ilta sujui niin mukavasti rupatellen, että olin takaisin kotona vasta puoli kahdentoista aikaan... Ja tänään on sitten vähän väsyttänyt!
Huomenna on melkein heti töistä suoraan lähtö leirille Padasjoelle ja tänään onkin pyykkikone pyörinyt pariin otteeseen, että on jotain puhdasta päällepantavaa sinne. Lisäksi olen keittänyt Serille riisiä ja seitiä niin, että riittää viikonlopuksi eväät.

Serillä on sunnuntaista saakka ollut maha vaihtelevasti ripulilla, eli välillä oli jo parempi, mutta eilen illalla Peetu oli antanut normaalit iltaruuat, jonka seurauksena Seri herätti aamulla puoli viiden maissa ulos (olinkin nukkunut siinä vaiheessa ruhtinaalliset 4h...). Nyt sitten saa olla loppuviikon paastolla, eli tänään ja huomenna pelkkää riisiä ja lauantaista alkaen sitten lisäillään riisin joukkoon seitiä. Jos nyt ei maanantaihin mennessä mene ohi, niin sitten täytyy kyllä käydä eläinlääkärillä. Lisäksi ostin apteekista Attapect-tabletteja, joista ainakin Merrillä oli pentuna hyötyä, kun vatsa joskus oli ripulilla ja lisäksi vielä Nutrisal Plus-jauhetta, jotta Serin elektrolyytit pysyy tasapainossa ;)  Muuten Seri on kyllä ollut pirteä ja ruokahalu ennallaan, joten mitenkään erityisen huolissani en ole ollut, paitsi nyt kun ei ripuli mennyt normaalisti ohi.

Jotta kaikki ei olisi niin yksinkertaista, niin ne ihottumanäppylät ovat ilmestyneet maanantain jälkeen takaisin Serin mahaan. Koska ruokinta on pysynyt ihan ennallaan viimeiset puoli vuotta (olen kyllä ostanut uutta Senior-ruokaa, mutta säkki on vielä koskematon), niin epäilen että Seri reagoi johonkin muuhun. Silloin maanantaina Seri ainakin plutasi suolammessa koko illan ja kotona se vain kuivattiin pyyhkeellä (ei suihkuteltu), joten jos se olisi tullut jotenkin siitä. Sain Maikulta nyt neuvoksi pestä allergiashamppoolla koko koiran, ainakin Maikun Konsta-mudin iho-ongelmiin on siitä ollut helpotusta. Koko pesu-operaatioon sain äsken kulumaan tunnin verran ja ainakin koira nautti kovasti käsittelystä... Karvaa irtosi pesun yhteydessä aika tavalla ja turkki jäi kuivauksen jälkeen näyttämään siltä, että siitä irtoaa varmaan huomenna kuivana suan kanssa kilon verran karvaa... Molemmilla koirilla on nyt ollut vähän karvanlähtöä. Huomenna täytyy käsittely uusia vielä ennenkuin lähden leirille ja seuraavan kerran sitten sunnuntai-iltana, kun palataan leiriltä. Lisäksi Serillä on vaihteeksi uintikielto...

Kuulumisia seuraavan kerran sitten leirin jälkeen!