On jäänyt tämä blogin päivitys vähemmälle, kun tietokone on jatkuvasti reistannut ja se rassaa sen verran, että ei paljon tule koneen ääreen istahdettua... Nyt toimii taas (toistaiseksi), kun palautettiin tehdasasetukset, tosin sen seurauksena katosi koneelta mm. kaikki tallennetut valokuvat joita ei voinut polttaa CD:lle, kun poltto-ohjelma ei toiminut... Onneksi löytyvät kameran muistikortilta! Vielä on asentamatta kaikki oleelliset ohjelmat koneelle, mutta netti nyt ainakin toimii.

Sitten niihin viime maanantain treeneihin... Oikeastaan ei tee yhtään mieli raportoida näistä treeneistä, kun oli taas oppikirja esimerkki siitä että olemme edelleen samassa pisteessä ilmaisun suhteen, kuin syksyn pieleen menneen loppukokeen jälkeen... Liian hätäiset ilmaisut ja tulkintaongelmia koiran ja ohjaajan välillä.

Treenit oli siis venesatamassa, jossa kävi erittän voimakas tuuli. Koira oli erittäin virittyneessä tilassa (yllättäen, joulutauon jälkeen) ja tuuli taisi pyörittää samanaikaisesti kahden eri maalimiehen hajua. Nosti sitten lopulta "jälkimmäisen" näistä kahdesta, joista sai hajua. Palasimme alueella takaisinpäin ja nyt Merri sai  hajun viimeisestä maalimiehestä, kun tuuli voimakkaasti sieltä suunnasta. Tässäkohtaa tuli sitten tulkintaongelmia, kun Merri teki erittäin hätäisen ilmaisun ja karkasi näytölle. Jäi sitten kuitenkin puoliväliin matkaa tuijottamaan minua, että tulenko mukana ja meni sitten maalimiehelle.... Odoteltiin hetki (taisin itse lähteä kävelemään) ja Merri tuli uudestaan ilmaisemaan (taas aika hätäisesti).

Palattiin takaisin sinne alueen alkupäähän, josta sitten nousi se ensimmäinen maalimies. Ohjaajan etsintäsuunnitelma oli surkea, koska nyt poukkoiltiin vain maalimieheltä toiselle (vaikka en tiennyt niiden sijaintia), varmaan puolet alueesta jäi käymättä... Muutekaan en ollut yhtään skarppina ilmaisutilanteessa.

Nyt sitten treeneissä tästä lähtien vaaditaan Merriltä se rauhoittuminen ilmaisutilanteessa. Olen nyt ottanut muutaman treenin kotona, jossa kierrokset ei ole niin kovat ja täytyy vain ahkerasti jatkaa harjoituksia.