Maanantaina en päässyt oman ryhmän treeneihin, joten koottiin pikkutreenit tiistaina. Aloiteltiin TSE ajasta tuntia aikaisemmin ja lähdin hyvissä ajoin kotiin, ehdin vielä hakemaan viikon ruokaostokset kaupasta.

Olin suunnitellut ihan erilaisen treenin Merrille, mutta ajatukset muuttuivat matkan varrella. Ensi maanantaina nimittäin on Merrille ja mulle kokeenomainen harjoitus, joten ajattelin tähän väliin palauttavan harjoituksen olevan hyvä (siis sellainen jota edes ohjaaja ei pysty sössimään). Ensimmäinen maalimies siis ykkösnamillinen ja tiesin sijainnin melko hyvin. Maalimiehet menivät piiloon yksitellen, kun halusin, että viimeinen on suora palkka. Tuuli oli aika mielenkiintoinen, joten Merri tarkensi pitkän aikaa hajua ja yritin kulkea tuulta vasten. Oltiin lopulta hyvin lähellä maalimiestä, kun Merri vihdoin sai tarkennettua. Ilmaisu oli hyvä.

Seuraavalla maalimiehellä (suora palkka) kävi tarkastamassa aiemman piilon ja bongasi sitten maalimiehen palatessaan meidän luo. Eipä harjoituksesta sen ihmeempiä, vähän kuumumista viimeisellä maalimiehellä, mutta taas alkurutiinit aika rauhallisesti ja kivasti.

(Kehtaakohan sitä tänne tunnustaa, mutta koiranohjaaja havaitsi itsellään olevan pahoja motivaatio ongelmia... Koiralla niitä ei ihme kyllä ole havaittavissa, mutta ohjaaja selvästi tarvitsisi onnistuneita, erilaisia ja hauskoja harjoituksia motivaatiota parantamaan. Onneksi seuraavat treenit ainakin ovat sellaiset (saa nähdä miten käy sen onnistumisen kanssa...) Täytyy jatkossa suunnitella hauskoja treenejä, ettei mene liian rutinoituneeksi, täytyypi joku kerta listata erilaisia suunnitelmia ja ruveta sitten toteuttamaan niitä.)