Pitkästä aikaa ihka oman ryhmän kanssa treeneissä, tosin nämäkin oli yhdistetty Annen ryhmän treenien kanssa, kun molempiin ryhmiin oli ilmoittautunut vaan 3 ihmistä...

Merrillä taasen yksi peitetty mm ensin erikseen ja ongelmitta meni, eli seuraavalla kerralla yhdistetään jo ihan normaaleihin treeneihin. Sitten oli kaksi maalimiestä ja normaalit palkkauskuviot. Muuten meni ihan nappiin, mutta ensimmäiselle maalimiehelle näytölle mentäessä Merri oikaisi kahden tiheän kuusen välistä, joista en itse kunnolla mahtunut menemään, joten matka tössäsi siihen aika vauhdilla... Mitäs olen valinnut isolle ja voimakkaalle koiralle kertovan ilmaisun... Hengissä selvittiin pienin naarmuin ja toiselle maalimiehelle mentäessä sitten _taas kerran_ kiinnitin liinan vahingossa kulkusen lenksuun ja liina irtosi matkalla. En sitten kerrasta oppinut sen yhden kokeen jälkeen, että se kulkunen kannattaa kiinnittää muualle kuin valjaiden liinalenkkiin.

Mistähän sitä löytyisi aikaa jälkitreeneille? Muutaman jäljen olen nyt tehnyt itse ja ne on menneet tosi hyvin, mutta treeniä tarvitsis nyt tosissaan muiden tekemillä jäljillä.

Seuraavalla kerralla treeneissä: Yksi kokonaan peitetty maalimies ja pari ihan tavallista perusilmaisua.